דג אפוי במיץ תפוחים

חומרים:
דג שלם ונקי לכל סועד
כוס מיץ תפוחים
¼ כוס שמן זית
¼ כוס מיץ מלימון טרי
¼ כוס רוטב סויה
5 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
פפריקה
פרוסות לימון

ההכנה:
שוטפים את הדג ומיבשים, מניחים בתוך תבנית אפייה. מערבבים את שאר החומרים למעט פרוסות הלימון והפפריקה,ויוצקים על הדג, משהים ביחד, כשעה לפחות, במקרר.
אופים בתנור, בחום של 200 מעלות, כחצי שעה, עד שהדג התפורר למגע המזלג, ומאבד את שקיפותו, מרטיבים את הדג ברוטב, בזמן האפייה.
מגישים עם פרוסות הלימון והפפריקה.