דניס ממולא בעגבניות מיובשות

חומרים ל 4 מנות:
4 דגי דניס, מפולטים
מיץ מחצי לימון
חצי כוס שמן זית
2 שיני שום קצוצות
מעט קמח
שמן לטיגון

למילוי:
1 צנצנת עגבניות מיובשות בשמן זית
1 כפית גרגרי כוסברה
חצי כפית פלפל שחור טחון
2 כפיות רסק עגבניות
2 כפיות חומץ בלסמי

ההכנה:
חוצים בפילטים בצד הפנימי חריצים עמוקים, כמעט עד לעור.
בבלנדר מערבלים את מיץ הלימון עם השמן והשום לתערובת אחידה.
מורחים את הפילטים משני הצדדים בתערובת, ומשהים לפחות 10 דקות.
מרחיקים חצי משמן הזית של העגבניות שבצנצנת. מערבלים בבלנדר את יתרת השמן, העגבניות המיובשות, ושאר חומרי המילוי, עד לקבלת משחה.
ממלאים את חריצי הדג בתערובת, טובלים את הדגים בקמח ומנערים מעט, ומטגנים כשתי דקות מצד הפילה, ועוד 4-5 דקות מצד העור.
מומלץ להגיש על צלחת לבנה, בתוספת פירה סלרי ואספרגוס בחמאה.