קרפיון ברוטב עגבניות ופטרוזיליה

חומרים ל 6-8 מנות:
2 דגי קרפיון בינוניים, מנוקים וחתוכים למנות
2 כפות שמן
3 בצלים גדולים, קצוצים
חצי כפית כורכום
כפית מלח
חצי כפית פלפל
8 שיני שום כתושות
¾ כוס מים
6 עגבניות בינוניות פרוסות
מיץ מחצי לימון
כף חומץ
10 גבעולי פטרוזיליה, קצוצים דק

ההכנה:
מטגנים בסיר בצל לזהוב, מתבלים בכורכום, מלח, פלפל ושום ובוחשים, מוסיפים את המים ומבשלים על להבה בינונית 5-7 דקות.
עורכים את הדגים בתחתית הסיר, מוסיפים את העגבניות, מיץ לימון וחומץ ומבשלים 5 דקות על אש נמוכה.
מוסיפים פטרוזיליה ומבשלים כ25 דקות נוספות על אש נמוכה.
מגישים חם.