about logo

פורל אפוי

חומרים ל-6 מנות:
6 דגי פורל, מנוקים
חמאה
כף פטרוזיליה קצוצה דק
כף בצל קצוץ דק
4 שיני שום כתושות
5-6 פטריות קצוצות
מלח ופלפל
4 חלמונים
3 כפות ברנדי
5 כפות פירורי לחם
5 כפות גבינת פרמזן מגוררת
פפריקה
נייר אפייה

ההכנה:
משמנים תבנית אפייה בכף חמאה. מערבבים פטרוזיליה, בצל ושום, ומפזרים בתבנית, מפזרים מעל את הפטריות.
מתבלים את הדגים במלח ופלפל ומניחים בתבנית, ממיסים 2 כפות חמאה ויוצקים על הדגים, מכסים את הדגים בנייר אפייה משומן בחמאה, אופים בחום 200 מעלות, במשך 10 דקות.
טורפים בקערה את החלמונים עם הברנדי, מסירים את נייר האפייה, ויוצקים את התערובת על בדגים, בוזקים פירורי לחם, גבינת פרמזן ופפריקה, ומגישים חם.


about logo