about logo

דניס מאודה בירקות ירוקים

(באדיבות חוות "דג-סוף", אילת)
חומרים ל 4 מנות:
4 דגי דניס
2 כרישות
8 שיני שום קלופות, שלמות
4 בצלים ירוקים
4 ענפי סלרי אמריקאי (עלים)
50 גר' חמאה
½1 כוס יין לבן יבש
ענף של טימין ו\או עלה דפנה
פלפל שחור גרוס
מלח
נייר כסף

ההכנה:
מחממים תנור ל 220 מעלות.
להניח את כל החומרים במגש התנור, לסדר את הדגים מעל, ולכסות היטב בנייר הכסף (במהודק לתבנית).
לאפות כ 20-25 דקות, להוציא מהתנור, להגיש על צלחות ולצקת את הרוטב והירקות מעל כל דג.
להגיש על צלחת לבנה, בתוספת פירה סלרי ואספרגוס בחמאה.


about logo