about logo

דניס בטיגון עמוק עם רוטב קר

(באדיבות חוות "דג-סוף", אילת)
חומרים ל 4 מנות:
4 דגי דניס
שמן לטיגון
מעט מלח
קמח

לרוטב:
1 חבילת כוסברה
10 שיני שום קלופות
מיץ מ- 3 לימונים
חצי כוס שמן זית או שמן סויה

ההכנה:
מקמחים את הדגים ומטגנים בשמן עמוק כ 10 דקות או עד שמוכן.
במעבד מזון שמים את הכוסברה והשום, וטוחנים, מוסיפים את מיץ הלימון, ולבסוף מוסיפים בהדרגה את השמן.
מגישים כל דג בלווית צלוחית מהרוטב הקר.


about logo