about logo

דניס בסגנון מזרחי

(באדיבות חוות "דג-סוף", אילת)
חומרים ל 4 מנות:
4 דגי דניס
6 כפות שמן זית
6 שיני שום כתושות
3 בצלים ירוקים קצוצים
כף כורכום
כף פפריקה
קורט מלח ופלפל
2 כפות כוסברה קצוצה

ההכנה:
חורצים שלושה חריצים לרוחב הדג בכל צד. מחממים גריל של תנור ל 220 מעלות.
מערבבים את כל החומרים בתבנית התנור, ומשרים את הדג למשך שעה.
מכניסים את התבנית לגריל התנור, לאחר 10 דקות הופכים את הדגים, וצולים עוד 10 דקות.
ניתן להגיש חם או קר.


about logo